Återhämtningsdag med coaching i Saltsjöbaden
personlig utveckling, tre principer, 3P, ledarskapsutveckling, coaching, coachning, flow, inre utveckling, psykisk hälsa, företagsledare, ledarskapsutbildning, chefsutbildning, förändringsprocess, beteendeförändring, ledarutveckling, chefsutveckling, ledarskap, förändringsledare, förändringsmetodik, framgångsfaktorer, framgångsfaktor, chef, ledare, verksamhetsutveckling, lönsamhet, lycka, tänkande, tankar, medvetande, livskraft, insikt, insikter, intellekt, flow, sinnesro, affärsstrategi, strategi, livsstrategi, affärsmål, visdom, room for flow community, verksamhetsmål, verksamhetsstrategi, kommunikationsstrategi
301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-301,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Återhämtningsdag med coaching i Saltsjöbaden

Återhämtning och reflektion

 

Återhämtningsdag med coaching i Saltsjöbaden. Det är väl precis vad du behöver just nu, eller hur?

 

Att byta miljö för att reflektera gör det lättare att få distans till ditt vanliga liv. Och det är skönt att få hjälp att reda ut tanketrasslet som kan uppstå när du reflekterar.

 

 

Se allt falla på plats

De flesta coacher och terapeuter fokuserar på innehållet i dina tankar. Det gör inte jag. Jag vill istället ge dig en större gåva, nämligen att titta på det som är gemensamt för varenda människa på hela jorden – själva funktionen ’att tänka’ och ’att känna’. Då kommer du att se att du skapar ditt liv inifrån och ut, inte tvärtom som vi alla har blivit lärda att tro. De insikter som följer med den förståelsen är såååååå befriande. Det är som att allt annat faller på plats som ett pussel som lägger sig av sig självt.

 

Samtidigt en kurs

Min coaching innehåller alltså en hel del ’teaching’ också, så om du vill kan du se det som en kurs. Som utgår helt och hållet från din situation och ditt liv. Det är ganska unikt, eller hur?

 

Lugn i själen

Jag hjälper dig att bli medveten om saker som kan ge dig lugn i själen, stärka din mentala hälsa, ändra negativa tankemönster, höja din livskvalitet och få dig att känna framtidstro och hopp.

Du är något mycket större än dina tankar

 

Välkommen att höra av dig till mig för boka en återhämtningsdag (5 timmar) i vackra Saltsjöbaden när du vill ha hjälp att reflektera över livet. Jag kommer att hjälpa dig att se att du är något mycket större än dina tankar och känslor och att du har tillgång till en fantastisk inre visdom.

 

Det enda du behöver för att delta är en nyfikenhet och en vilja att se saker ur nya perspektiv.

 

Är det fint väder (oavsett årstid), så promenerar vi, fikar och snackar på klipporna vid havet. Är det inte väder för att vara ute finns konferenshotellet Vår Gårds vincafé tillgängligt. Ett annat alternativ är Grand Hotell Saltsjöbadens spa. Där finns pool, ångbastu, torrbastu, bubbelpool och solterass med utsikt över båthamnen.

 

Klicka på knappen för att mejla mig så kommer vi överens om ett upplägg som passar dig. Nu är det dags att höja din energinivå!

 

Pris

3200 kr inkl moms för 5 timmar. Betalas via faktura. 50% faktureras i förskott. 50% efter genomförd återhämtningsdag.

Om du vill får du först ett kostnadsfritt lära-känna-samtal via Zoom där du får testa coachingen med mig. Därefter tar vi gett gemensamt beslut om och hur vi går vidare. Mejla mig så bokar vi en tid för det. Annars kan du boka din dag direkt i min kalender.

Mejla
Boka