Flow som affärsstrategi
personlig utveckling, tre principer, 3P, ledarskapsutveckling, coaching, coachning, flow, inre utveckling, psykisk hälsa, företagsledare, ledarskapsutbildning, chefsutbildning, förändringsprocess, beteendeförändring, ledarutveckling, chefsutveckling, ledarskap, förändringsledare, förändringsmetodik, framgångsfaktorer, framgångsfaktor, chef, ledare, verksamhetsutveckling, lönsamhet, lycka, tänkande, tankar, medvetande, livskraft, insikt, insikter, intellekt, flow, sinnesro, affärsstrategi, strategi, livsstrategi, affärsmål, visdom, room for flow community, verksamhetsmål, verksamhetsstrategi, kommunikationsstrategi
284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-284,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Flow som affärsstrategi – för bättre lönsamhet

Flow som affärsstrategi ger kreativitet, tryggare medarbetare, smidigare samarbeten, klarare tänkande, bättre beslut, snabbare lösningar på problem och dessutom starkare varumärke.

Förlösande insikter i enkelheten

Mitt bidrag till stora och små företag i denna förändringens tid är mitt skräddarsydda workshops- och coachingprogram för företag. Jag kallar det ”Flow som affärsstrategi – för bättre lönsamhet”, för flow är både lönsamt, kostnadseffektivt och varumärkesbyggande. Och flow och personlig och själslig utveckling är ingenting flummigt, om du nu trodde det. Nej, ju närmare våra själar vi kommer, desto större tillgång får vi till vårt tänkande.

 

I programmen applicerar jag den nya forskningen om tänkandet, medvetandet och den enorma personliga power vi alla har, på arbetslivet.

 

Tillsammans utforskar vi och pratar om hur funktionerna ”att tänka” och ”att känna” funkar. Vi tittar också på de viktiga medvetandenivåerna (som inte har något med intelligens eller kunskap att göra) och hur otroligt stor glädje du och dina medarbetare kan ha av att känna till dem och förstå dem. Det här är nämligen ingenting vi fick lära oss i skolan. Inte ens den traditionella vetenskapen har tittat åt det hållet. Jag är så taggad på att få berätta det här för dig och dina kollegor!

När människor ser enkelheten i hur våra mänskliga tänkanden och medvetanden funkar, blir de nämligen tryggare, då hittar de egna lösningar på problem, tar bättre beslut, samarbetar bättre, ser klarare på saker och förstår hur de kan använda sin kreativitet på ett alldeles fantastiskt sätt genom att släppa taget och flyta med. Det är en paradox, men så himla underbar när man upptäcker hur det funkar.

 

Ja, du hör, det här kan ju bara bli toppen!

 

Dessutom är det så att det behövs personlig och själslig utveckling för att uppnå FN:s globala mål för hållbar utveckling. Oavsett storlek på ditt företag gissar jag att du, precis som många andra, är intresserad av att arbeta för att uppnå FN:s globala mål. (Det kan du läsa mer om HÄR i vår PDF ”Gå från snack till verkstad i arbetet med FN:s globala mål”.)

 

Men oavsett vilka mål du och dina medarbetare vill uppnå kan jag lova dig att allt går otroligt mycket smidigare med hjälp av personlig och själslig utveckling. Mycket av det som ni kanske lägger pengar på idag, till exempel att lära er att samarbeta, kommer att flyta hela naturligt. Den mest effektiva och hållbara lösningen på alla problem är att lära människor hitta tillbaka till sin medfödda inre sinnesro och visdom. En lyckligare värld börjar inom var och en av oss.

 

Klicka på knappen för att mejla mig så kommer vi överens om ett upplägg med workshops och coaching som passar dig och din arbetsplats.

Mejla