Från utbränd till upplyst
personlig utveckling, tre principer, 3P, ledarskapsutveckling, coaching, coachning, flow, inre utveckling, psykisk hälsa, företagsledare, ledarskapsutbildning, chefsutbildning, förändringsprocess, beteendeförändring, ledarutveckling, chefsutveckling, ledarskap, förändringsledare, förändringsmetodik, framgångsfaktorer, framgångsfaktor, chef, ledare, verksamhetsutveckling, lönsamhet, lycka, tänkande, tankar, medvetande, livskraft, insikt, insikter, intellekt, flow, sinnesro, affärsstrategi, strategi, livsstrategi, affärsmål, visdom, room for flow community, verksamhetsmål, verksamhetsstrategi, kommunikationsstrategi
373
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-373,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Från utbränd till upplyst – gruppsamtal

Utdrag ur innehållet i ”Från utbränd till upplyst” – återkommande gruppsamtal om utmattning

En stor men enkel förändring

Med samtalsgruppen ’Från Utbränd till upplyst’ vänder jag mig till dig som är utmattad, håller på att bli utmattad, eller har varit utmattad.

 

Min egen utmattning fick mig att se att det behövs en större förändring i livet än att bara vila för att komma ur utmattning. Men bara för att förändringen är stor betyder inte det att den är svår. Det enda du behöver för att delta i gruppsamtalen är en nyfikenhet och en vilja att se saker ur nya perspektiv.

 

Inte fixa något problem

Under mina 4 år av utmattning provade jag allt för att må bättre och bli en bättre människa. Jag läste varenda självhjälpsbok jag kunde hitta. Jag var ständigt på jakt. Jag var alltid i nästa stund. Jag hade faktiskt spenderat hela mitt liv med att lista ut saker, att försöka överlista livet, att hantera mycket och att prestera så mycket som möjligt.

Det som till slut gjorde att jag tog mig ur utmattningen var ingen metod. Det jag upptäckte går inte ens att lära ut. Så jag kommer inte använda någon metod eller teknik. För vi ska inte fixa några problem. Och du behöver inga verktyg.

 

Innerst inne är du helt frisk

När du genom de här samtalen kommer att bli påmind om att du innerst inne alltid är helt frisk, behöver du inga metoder eller tekniker för att läka något trasigt. Vi ska istället prata om något som är sant för varenda människa på hela jorden, nämligen hur vårt tänkande, vårt medvetande och vår livskraft funkar. Den förståelse kommer att ge dig fantastiska insikter.

 

Dags för nya sätt

Människor mår sämre och sämre och samhället försöker lösa det med mer anti-depressiv medicin och fler psykologer, terapeuter och psykiatriker. Så nu är det väl ändå dags att titta på problemet från ett annat håll?

Ögonblicket när det på riktigt landar i dig att tankarna är just bara tankar och att var och en av oss skapar vår egen värld, är befriande. Då rasslar alla insikterna på plats som ett pussel som lägger sig av sig självt. Efter det kan du aldrig mer se världen på samma sätt som förut. Och det är bara positivt. Helt magiskt, faktiskt.

Du växer med andra

Du vet ju hur man brukar säga: En grupp är mer än bara summan av sina delar. Ja, i mötet med andra människor får vi kunskap om vilka vi själva är. Att prata, lyssna och självreflektera är viktigt för att få syn på vilka tankemönster du ofrivilligt och omedvetet har hamnat i.

Vi träffas via Zoom vid 4 tillfällen under 2 månader. Varje tillfälle är 1,5 timme. Dessutom finns en gruppchatt öppen dygnet runt under varje gruppsamtalsperiod. I den kan du chatta med mig och de andra gruppmedlemmarna om till exempel utmaningar, insikter och funderingar.

 

För vem?

Jag vänder mig till dig som vill ha nya sätt att tänka kring utmattning (och om livet i stort), och få inspiration till att hitta din sanning i hur du kan må bättre. Det här är som sagt för dig som är utmattad, håller på att bli eller har varit utmattad, men samtalen är förstås mycket givande för familj, vänner, arbetsgivare och andra runt omkring dig också.

 

Du får
  • Stöd och råd från mig – en före detta prestationsprinsessa
  • Ett helt nytt och befriande sätt att se på utmattning
  • Gemenskap med andra i samma situation
  • Förståelse för vem du egentligen är
  • Djupa insikter från en förståelse av funktionerna ’att tänka’ och ’att känna’
  • Förståelse för de olika mänskliga medvetandenivåerna
  • En ständigt öppen gruppchatt

 

Intresseanmälan

Hör av dig till mig på lisa@roomforflow.se för att anmäla ditt intresse och kolla när nästa grupp startar. Om du har kontakt med flera som är utmattade får ni gärna bilda er egen grupp.

5–8 personer per grupp.
Gruppsamtalen hålls i Growing Together Community.

 

Pris

2700 kr inkl moms.
Priset är en bråkdel av vad du betalar hos en traditionell coach/terapeut för så många timmars samtal och ändå kan jag lova dig att det här är bättre. Det enda du behöver lova mig är att du deltar och engagerar dig, fast du behöver inte vara orolig, du kommer att orka. Det här kan vara den största, men lataste förändring du någonsin har gjort.

 

Varmt välkommen!

Growing Together Community
Mejla

Från utbränd till upplyst – individuella samtal

”Från utbränd till upplyst” fungerar också bra som individuella samtal om det passar dig bättre. Innehållet är som ovan men utan gruppen. Vi träffas via Zoom vid 4 tillfällen under 2 månader. Varje tillfälle är 1,5 timme.

 

Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Hör av dig till mig på lisa@roomforflow.se för att anmäla ditt intresse och boka tid.

 

Pris

6 000 kr inkl moms. Betalas via faktura. 50% faktureras i förskott. 50% efter 2 månader.