Magiskt flyt
personlig utveckling, tre principer, 3P, ledarskapsutveckling, coaching, coachning, flow, inre utveckling, psykisk hälsa, företagsledare, ledarskapsutbildning, chefsutbildning, förändringsprocess, beteendeförändring, ledarutveckling, chefsutveckling, ledarskap, förändringsledare, förändringsmetodik, framgångsfaktorer, framgångsfaktor, chef, ledare, verksamhetsutveckling, lönsamhet, lycka, tänkande, tankar, medvetande, livskraft, insikt, insikter, intellekt, flow, sinnesro, affärsstrategi, strategi, livsstrategi, affärsmål, visdom, room for flow community, verksamhetsmål, verksamhetsstrategi, kommunikationsstrategi
230
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-230,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Flowkatalysatorsnack
– för ett magiskt flyt i ditt liv

Du är mer än du anar

Inom oss alla finns en plats som är helt fantastisk. Det vi läser om i alla böcker – att vi har allt vi behöver inom oss – stämmer faktiskt. Det finns en kreativ kraft som är näst intill obeskrivlig. Och den handlar inte bara om det vi i dagligt tal kallar kreativitet (uppfinna, måla, sy eller skapa på annat sätt). Nej, här pratar vi om kreativitet att skapa hela våra liv och hitta lösningar på problem. Tänk dig att alltid ha en klok idéspruta som assistent! Du har det, och den finns inuti dig.

 

Din egen fantastiska plats inom dig väntar på att bli upptäckt av dig. Låt mig visa dig bakom kulisserna hur livet egentligen fungerar.

 

Att få flyt i livet innebär också att du kan skapa saker och händelser med lätthet när du upptäcker hur mycket livet hjälper dig. Livet kommer att erbjuda dig möjligheter, resurser och omständigheter som kan verka helt osannolika. När vi lär oss att lita på livskraften, får livet mera flyt. Livskraften flödar genom oss. Vi är faktiskt designade för att må bra, ha bra självkänsla och leva i harmoni.

 

Att har flyt i livet innebär alltså inte att du aldrig mer kommer att vara ledsen eller stöta på människor som irriterar dig. Däremot kommer dessa saker inte att beröra dig på samma djupa sätt som tidigare.

 

Att känna ett inre lugn trots livets ups and downs, vad kan vara mer harmoniskt än det?

Tillsammans höjer vi din energinivå

De flesta coacher och terapeuter fokuserar på innehållet i dina tankar. Det gör inte jag. Jag vill istället ge dig en större gåva. Jag vill att du ska fokusera på den del av dig som betraktar dina tankar, för det är den du egentligen är.

 

Med mitt mentorskap vill jag peka dig i en riktning som ger dig många insikter. Egna insikter är värt 1000 gånger mer än inlärd kunskap och alla försök att ändra innehållet i dina tankar.

 

Förändring börjar med förvirring. Ur förvirringen väcks nyfikenheten. Ur nyfikenheten kommer lyssnandet och sökandet. Ur det kommer insikterna. Så, är du beredd på att bli lite förvirrad? Jag kan lova dig att du kommer att se något fantastiskt, nämligen att livet inte riktigt ser ut som vi har blivit lärda att tro – det är mycket bättre! Och mycket lättare.

 

Istället för att fokusera på innehållet i dina tankar, pratar vi om hur själva tänkandet, kännandet och medvetandet fungerar. På det sättet får du bestående förändringar. Vi pratar också om att allt är energi som du upplever och kan påverka. Du får o-lära dig mönster och stories som har blivit till övertygelser och antaganden om hur du måste vara och göra. Energinivån stiger och du får insikter som gör att livet blir rikare. Du får syn på din inre alltid välmående kärna – en vacker själ.

 

 

Priser mentorskap

Ge dig själv en present att börja ta mer plats i ditt eget liv. Eller låt ditt företag investera i dig. ”Människor som mår bra presterar bra” kan du säga till den som bestämmer på ditt företag (om det inte är du, annars kan du säga det till dig själv).

Varje tillfälle är 1,5 timme och betalas via faktura. Om du betalar som företag tillkommer moms.

 

3 månader med 1 samtal/videomöte i veckan:
24 000 kr (6 000 kr per månad)

 

3 månader med 1 samtal/videomöte varannan vecka:
12 000 kr (3 000 kr per månad)

 

6 månader med 1 samtal/videomöte i veckan:
36 000 kr (6 000 kr per månad).

 

6 månader med 1 samtal/videomöte varannan vecka:
18 000 kr (3 000 kr per månad)

 

12 månader med 1 halvdag och 1 samtal per månad:
78 000 kr (6 500 kr per månad).

 

 

Pris enskilda tillfällen

1500 kr.

 

 

Klicka på knappen för att mejla mig så kommer vi överens om ett upplägg som passar dig.

Om du vill får du först ett kostnadsfritt lära-känna-samtal. Därefter tar vi gett gemensamt beslut om och hur vi går vidare. Mejla mig så bokar vi en tid.

Mejla