Room for flow community
personlig utveckling, tre principer, 3P, ledarskapsutveckling, coaching, coachning, flow, inre utveckling, psykisk hälsa, företagsledare, ledarskapsutbildning, chefsutbildning, förändringsprocess, beteendeförändring, ledarutveckling, chefsutveckling, ledarskap, förändringsledare, förändringsmetodik, framgångsfaktorer, framgångsfaktor, chef, ledare, verksamhetsutveckling, lönsamhet, lycka, tänkande, tankar, medvetande, livskraft, insikt, insikter, intellekt, flow, sinnesro, affärsstrategi, strategi, livsstrategi, affärsmål, visdom, room for flow community, verksamhetsmål, verksamhetsstrategi, kommunikationsstrategi
336
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-336,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,smooth_scroll,,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Room for flow community

En vänlig värld att vila i

Room for flow community är ett digitalt hem där vi tillsammans hittar sinnesro och skapar ett magiskt flyt i livet. Det är en plats där människor utvecklas tillsammans – en vänlig värld att vila i, vid sidan om vardagen. Tänk dig en Facebookgrupp, fast tusen gånger bättre. Med bland annat kurser, möten och samtal med intressanta människor – allt på ett och samma ställe.

 

Där finns också bloggartiklar, diskussioner, samtal och nätverkande, till exempel digitala Flow Family-event, Magiska möten och Lek med minnen från framtiden.

Stammisar på ett café

Jag ser communityn som en blandning mellan ett mysigt café, en butik, ett bibliotek, ett ställe där vi lyssnar på musik eller poddar och snackar, träffar nya och gamla vänner och affärsbekanta och utvecklas i samtal, experiment och event. Tillsammans fyller vi communityn med magiskt innehåll.

 

Du och de andra medlemmarna är som stammisarna på ett café. Du tittar in och kollar läget, eller stannar en längre stund för att berätta och lyssna på stories, få eller ge råd och stöd eller bara sitta och babbla en stund eller vara med på föreläsning eller en kurs. Eller skratta hejdlöst i ett härligt umgänge.

 

Här har vi meningsfulla diskussioner i en positiv atmosfär.

 

Alla medlemmar betalar en månadsavgift på 350 kr inkl moms. Syftet med det är vi då samlar de som verkligen VILL vara där. Det blir tryggt och roligt. Då blir det en community som ger dig energi (till skillnad från vanliga sociala medier som ofta tar energi). I den här gemenskapen handlar det inte om hur många vi är utan att vi är ett fantastiskt gäng likasinnade som vill hålla ett space för varandra.

 

Du kan boka coaching och delta i flera av mina kurser utan att vara med i communityn.

Till Room for flow community